Leasemaatschappijen

De keuze die u heeft aan leasemaatschappijen voor een occasion lease is groot. Dat is ook wel nodig, want met occasion lease moet u maar afwachten wat de leasemaatschappijen voor u in de aanbieding hebben. Het is volledig afhankelijk van waar u naar op zoek bent in een occasion lease welke leasemaatschappij het best aansluit op uw behoeften. Daarom is het zaak om meerdere leasemaatschappijen te benaderen of in elk geval de websites te bekijken om te zien wat er zoals verkrijgbaar is.

Hieronder een rijtje met leasemaatschappijen die een ruim aanbod hebben in occasions die u kunt leasen:

Leaseplan

Leasetrader

Lease Unlimited

DirectLease

Terberg Leasing

Lease4Less

Neerland Lease

Deze leasemaatschappijen hebben voornamelijk alleen maar jonge occasions in hun assortiment. Met jong bedoelen we auto’s met een gemiddelde leeftijd van zo’n 3 à 4 jaar. Auto’s van die leeftijd zijn ook de beste deals, aangezien ze dan de meeste afschrijving al gehad hebben en dus voor een mooie maandelijkse prijs geleast kunnen worden.

Wat u ook nog kunt doen is naar de website van Leasedeals gaan. Hieronder vindt u daar de link voor. Leasedeals is een platform waar allerlei leasemaatschappijen hun auto’s voor occasion lease kunnen aanbieden. Dit is gunstig, want zo heeft u dus op 1 website een groot overzicht van occasions van diverse leasemaatschappijen. Dit kan u tijd besparen. Het is overigens geen garantie dat alle occasions op de website staan en ook is het zo dat ze niet met alle leasemaatschappijen samenwerken. Daarom is het nog steeds raadzaam om de websites van bovenstaande leasemaatschappijen te bekijken voor een knappe occasion lease.

Klik hier om naar Leasedeals te gaan http://leasedeals.nl.

Geplaatst in Berichten en getagged met , , , .