Occasion lease voor ondernemers

Voor de ondernemer is occasion lease natuurlijk een absolute uitkomst. Voor een ondernemer is het leasen van een occasion eigenlijk het slaan van 2 vliegen in 1 klap. Wel profiteren van het gemak dat een auto leasen te bieden heeft, maar niet tegen de hoge prijzen waartegen normaal een nieuwe auto geleaset zou worden.

Occasion lease is voor ondernemers gewoon prima. Want zeg nou zelf, wat maakt het nou uit of er gereden wordt in een splinternieuwe auto of in een tweedehands auto die er nog als nieuw uitziet. Niemand ziet aan de buitenkant dat het een occasion lease betreft. Dus ook als u gewoon een net plaatje met de leaseauto uit wilt dragen leent occasion lease zich daar uitstekend voor.

Waar u als ondernemer ook van profiteert is het feit dat een occasion bij de leasemaatschappij niks waard is vanuit het oogpunt van de leasemaatschappij zelf. De auto staat daar maar en levert niks op. Sterker nog, de auto levert alleen maar minder op. Door bij de leasemaatschappij te staan wordt de auto er namelijk niet jonger op en dat gaat weer ten koste van de prijs die de leasemaatschappij er voor kan vragen. Vandaar dat een ondernemer in een gunstige positie zit. U kunt altijd proberen om te onderhandelen in de hoop nog wat van de prijs af te krijgen en op die manier kunt u een goedkope occasion leasen. Zoals u nu kunt lezen heeft de ondernemer bij een onderhandeling eigenlijk altijd de touwtjes in handen.

Geplaatst in Berichten en getagged met , , .